Ring upp migRing upp mig
skånegårdar söker ny hästgårdsmäklare

Ledig tjänst: Häst- & Smågårdsmäklare

30 jan 2019

Skånegårdar förmedlar årligen ett hundratal fastigheter till ett sammantaget värde på drygt 1 miljard kronor. Vi är som fastighetsmäklare nischade på försäljning av jord, skog, produktionslantbruk och hästgårdar. Vårt huvudkontor ligger i Lund och våra kunder finns i huvudsak i södra Sverige. 

 

Om Skånegårdar
Vi på Skånegårdar är stolta att vara en av södra Sveriges ledande aktörer inom försäljning av gårdar, jord och skog. Vi har inom näringen ett välutvecklat kontaktnät av köpare och säljare. Det gör att många av våra kunder gärna återkommer till oss gång på gång. Det är ett förtroende vi är glada över och värnar om. Hos oss finns både verktygen och stödet du behöver för att bli framgångsrik.

Skånegårdar har en positiv utveckling och vi söker nu en Häst- & smågårdsmäklare till vårt team i Lund. Vi erbjuder dig ett självständigt och omväxlande arbete i en kreativ och utvecklande miljö!

Om dig
Du är antingen en registrerad fastighetsmäklare som vill vidare i karriären eller så är du under utbildning och letar efter den perfekta arbetsplatsen!

Vi tror att du är ambitiös och har en tydlig drivkraft. Du har höga mål och ser Skånegårdar som den naturliga platsen att uppnå de målen på. Självklart är du serviceinriktad och brinner för att hjälpa dina kunder till sitt livs största – och bästa – affär.

Professionalism, engagemang och förtroende är nyckelord för dig och ett sätt att bygga långsiktiga relationer. Du är bekväm med ett högt tempo och att jobba så väl på egen hand som i grupp tillsammans med oss övriga på kontoret.

Vi ser även gärna att du har en anknytning till häst eller lantbruk men vi prioriterar i första hand dina personliga egenskaper!

Välkommen med din ansökan till
VD, Ann Knutsson
ann@skanegardar.se