Timmerhus

GENUINA TIMMERHUS

Skånegårdar har låtit rita och tillverka några prototyper av timmerhus avsedda för olika ändamål. Ofta säljer vi skogsfastigheter utan bebyggelse och många önskar då för jakt- och fritidsändamål uppföra en mindre byggnad på fastigheten. Bygglov krävs naturligtvis, men vi på Skånegårdar kan vara behjälpliga med att söka detta.

Byggnaderna är högkvalitativa och tillverkade i Litauen och levereras till önskvärd plats, där den byggs upp på gammalt hantverksmässigt sätt. Väggarna består av bilat timmer, tjocklek uppgår till 200 mm. Därmed krävs för fritidsbruk ingen isolering. Stockarna är drevade med lin.

I priset ingår monterad stomme, golv och innertak, fönster och dörrar samt yttertak, dock utan beklädnad.

Köparen ombesörjer själv grundläggningen, oftast plintar, läggning av yttertak, el- och vvs-dragning, inmontering av pentry/kök, kamin och bastuaggeregat med skorsten. Uppsättningen/monteringen av byggnaden ingår således i priset.

BETALNING

10 procent erläggs vid beställningen av huset. Beloppet är spärrat på klientmedelskontot till dess att leverans skett. Resterande belopp erläggs vid leverans/uppsättning.

TORKEL

Cirka 32 kvm byggnadsarea inrymmande entré, storstuga , bastu och utrymme förberett för toalett med dusch/förråd.

HULDA

Genuin, större torpstuga om c:a 57 kvm byggnadsarea med stor hall med trappa till övervåningen, storstuga förberedd för kök och kamin, "kammare" och utrymme förberett för toalett och dusch. Oinredd övervåning, dock med trägolv och innertak.

javascript:void(0)

Vidare information ges av Skånegårdar AB.